Trei frumuseti ale Belgiei pe care le gasiti in Bruxelles

Daca Parisul nu este neaparat un oras pe gusturile dumneavoastra, insa va doriti sa ajungeti intr-o capitala francofona, cu siguranta Bruxelles este o destinatie potrivita.

Chiar daca nu este atat de cunoscut si vizitat de turisti, comparativ cu alte destinatii, asta nu inseamna ca nu aveti numeroase locuri frumoase ce merita descoperite.

Iar pentru a va convinge de acest lucru, in articolul de astazi va vom ilustre trei frumuseti din Bruxelles pe care ar trebui sa le vedeti in cazul in care ajungeti in aceasta zona. Daca v-am starnit curiozitatea, atunci haideti sa le descoperim impreuna! 

Atomium

Atomium este una dintre cele mai frumoase cladiri din Bruxelles, construita la jumatatea secolului trecut.

Desi probabil nu ati auzit de ea, nefiind atat de celebra, CNN a considerat-o cea mai bizara constructie din Europa, o pozitie destul de greu de atins avand in vedere numeroasele arhitecturi de pe teritoriul continentului nostru.

Mai mult decat atat, cladirea poate fi descoperita atat la interior, contra unei sume de 25 de euro. Daca totusi nu doriti sa o vedeti la interior, exteriorul constructiei va sta la dispozitie, acesta putand fi vazut gratuit, fara a plati zeci de euro pe bilete.

Grand Place

Grand Place este o piata situata chiar in centrul capitalei belgiene, impresionand fiecare turist prin cladirile sale impunatoare, ce merita a fi pozate. De asemenea, piata poate fi descoperita gratuit, fara a plati bilete sau alte taxe de acest gen.Mai mult decat atat, o data la doi ani puteti admira un covor urias de flori, in luna august.

Din pacate, urmatorul covor va putea fi admirat de catre turisti si localnici abia anul viitor, in 2020. Asadar, daca pana acum nu ati vizitat orasul, sugeram sa va faceti cateva rezervari pentru anul ce va veni. 

Mont des Arts

Un alt loc celebru din oras este Mont des Arts, locatie ce atrage atat atentia turistilor, dar si a localnicilor. Locul a aparut in secolul al XIX-lea, fiind destinat artei, dupa cum ii spune si numele.

Iar pentru ca am mentionat acest lucru, nu uitati sa aveti la dumneavoastra si un aparat de fotografiat, pentru a surprinde arhitectura si frumusetea cladirilor din zona.

De asemenea, daca va doriti poze perfecte, recomandam sa fiti eficient si sa va treziti de dimineata, pentru a nu fotografia numerosii turisti, caci Mont des Arts este un loc foarte iubit de oamenii de pretutindeni.

La finalul acestui articol…

In final, pentru ca orice calatorie sa fie perfecta, fara griji si probleme, transportul ar trebui sa fie unul eficient, gata sa va conduca chiar si la cele mai ciudate destinatii.

De aceea, compania Novum va ofera servicii de inchirieri auto in Timisoara, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de un concediu relaxant, in compania persoanelor dragi,

Mai mult decat atat, din dorinta de a va relaxa mai mult, dupa o lunga perioada de munca si stres, firma Novum va ofera servicii de inchirieri auto in Timisoara si cu soferi profesionisti, toate acestea la un super pret!