Transmite mesajul potrivit cu un inel de logodna special

Se spune că cele mai frumoase inele de logodnă sunt cele oferite din dragoste. Ei bine, dacă dragostea e din aur și mai are și o piatră prețioasă de câteva carate, cu siguranță ai vrea să-și găsească un loc de cinste pe degetul iubitei și nu fundul vreunei cutii de bijuterii.

Chiar și fetele care spun că nu pun preț pe lucruri materiale își doresc ca momentul cererii în căsătorie să fie unul cu adevărat special și, mai mult decât atât, să fie pecetluit pentru totdeauna de acel inel care să le reamintească mereu cât de importante și deosebite sunt pentru persoana de lângă ele.

Așadar, dacă speri să găsești inele de logodnă ieftine și, în același timp, speciale, misiunea ta va fi mai mult decât dificilă. Valoarea materială a unei astfel de bijuterii este mai puțin importantă. Există însă variante și pentru cei care sunt limitați de buget: se pot orienta direct către un producător care nu lucrează cu intermediari și care le poate oferi aceeași calitate la prețuri mai mici.

Dincolo de costul unei astfel de bijuterii, rămâne întrebarea: Cum ar trebui să arate un inel de logodnă cu adevărat special?

DETALIILE FAC DIFERENȚA

Piața bijuteriilor este destul de variată, așa că s-ar putea să te pierzi printre zecile de inele de logodnă din care trebuie să alegi. De aceea, primul și cel mai important criteriu de selecție este personalitatea și gustul estetic al iubitei. Oricât de scumpă ar fi bijuteria, dacă nu e pe placul celei care o va purta, achiziția se va transforma în bani aruncați pe fereastră.

Așadar, înainte să începeți vânătoarea de inele, asigurați-vă că știți care sunt caracteristicile definitorii ale iubitei și ce stil estetic (haine, machiaj, bijuterii) adoptă. Dacă este adepta stilului clasic, puteți alege fără probleme un inel de logodnă cu diamant. Desigur, alegerea va fi una previzibilă și destul de des întâlnită, întrucât diamantele sunt pentru mulți opțiunea numărul unu atunci când vine vorba de inele de logodnă.

Dacă, în schimb, aveți de a face cu o persoană al cărei dicton nu este „a fi în rândul lumii”, ci mai degrabă „a se diferenția de restul”, atunci poate ar fi mai bine să alegeți o altă piatră prețioasă. Oferta este destul de variată și aici: smarald, safir, rubin, ametist, tanzanit, peridot.

Pe lângă piatra prețioasă, un detaliu important este stilul estetic în care se încadrează inelul. Și aici există mai multe opțiuni:

  • Stilul minimalist
  • Stilul vintage
  • Stilul romantic
  • Stilul clasic
  • Stilul glamour

Fiecare se potrivește pentru un anumit tip de personalitate, așa că, dacă nu ați făcut-o până acum, studiați-vă cu atenție iubita. Până la urmă, alegerea inelului de logodnă potrivit este și un test al propriei relații. Cu alte cuvinte: cât de bine vă cunoașteți unul pe celălalt?

INELUL PERFECT CHIAR EXISTĂ

Există totuși și posibilitatea ca nici unul din modelele disponibile să nu coincidă cu ceea ce vă doriți de fapt. Soluția este simplă: alege varianta de inel cu design personalizat. Dacă știi exact cum vrei să arate inelul de logodnă, însă nu l-ai văzut nicăieri pe piață, apelează la o echipă de profesioniști care vor transpune ideile tale în realitate.

Pornind de la o schiță, o imagine sau o simplă descriere a produsului, inelul mult dorit va prinde formă mai întâi într-un proiect 3D, urmând ca mai apoi să se concretizeze în aur și piatra prețioasă pe care o alegeți.

Deși mulți pot crede că un astfel de proces este costisitor din punct de vedere al timpului și banilor, lucrurile nu stau chiar așa. Echipa E-RING vă poate ajuta să intrați în posesia inelului mult dorit în mai puțin de 21 de zile, la un raport calitate-preț foarte bun.

Verificați oferta de pe e-ring.ro și, dacă nici unul din modelele disponibile nu vă convinge, luați legătura cu specialiștii pentru a da formă și contur inelului perfect de logodnă.