Frate, ce-i cu obiceiul asta de cativa ani prin care tot romanu’ trimite sms-uri de Craciun? Parca v-am mai spus ca relatia care sta la baza intregii lumi e cauza-efect, deci hai sa tratam si problema sms-urilor din acelasi unghi. Cauza? Sentimente, interes, spiritul Craciunului… cam astea sunt cauzele care ne fac sa trimitem sms-uri. Efect? Induiosare, ochi peste cap, admiratie, bucurie.

Corect?! Deci punctele de plecare, respectiv sosire fiind stabilite mai avem nevoie decat de instrument, adica text, sms-ul in sine. Aaaa, cel mai simplu lucru, search pe Google si tot ce incepe cu “fie ca…” e perfect sau cel mai ” fie ca … ” sms primit de la altcineva poate beneficia de resend  message.

Tu cam cate mesaje citesti din zecile, uneori sutele primite in perioada asta? Sunt convins ca-ti iei un pachetel de servetele nazale si citesti fiecare cuvintel lacrimand cuprins de emotie la fiecare “fie ca”. Ok, vrei sa impresionezi printr-un cacat de sms, pardon, sa transmiti un gand bun, dar n-ai vrea sa fie gandul tau si nu unul copy-paste-uit… Fii bai nene original, pai tu esti din categoria “e multe” si-mi trimiti sms-uri eminesciene!