Service apple watch. Unde poti sa iti repari ceasul de la apple

Pentru ca telefonul reprezinta un obiect indispensabil pentru noi, oriunde mergem verificam de cateva ori inainte de a pleca daca avem telefonul, de aceea tindem sa avem grija mai mare de el, de a nu-l scapa sau zgaria. Dar, exista unele accesorii foarte importante pe care orice telefon ar trebui sa le aiba pentru a beneficia de o protectie ridicata, iar pe langa acestea mai exista si altele de incarcare. Daca vrei sa afli care sunt acestea, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

 

Incarcatorul poate fi considerat cel mai important accesoriu si vine in cutie cu telefonul, dar cu exceptia telefoanelor din seria Samsung Galaxy S21 si iPhone 12, care nu mai contin accesorii. Aceasta importanta este data de faptul ca bateria telefonului este capabila sa rezista o zi sau 2 fara incarcare, dar apoi va avea nevoie de incarcare pentru a-l mai putea folosi. De aceea, daca se va intampla vreodata sa ti se strice incarcatorul, ai 2 variante: fie mergi sa iti cumperi altul nou, fie il duci la un service gsm pentru a-l repara.

 

Folia de protectie este foarte importanta si este indicat sa o cumperi imediat dupa ce ai cumparat telefonul pentru ca acesta sa aiba macar un element protector. Deci, sa presupunem ca tocmai ti-ai cumparat un Samsung Galaxy A71, doar ca nu ai avut folie pe el si l-ai scapat pe o suprafata dura, ceea ce inseamna ca sansele sunt destul de mari ca el sa aiba nevoie de o inlocuire display apple watch, care te va costa o suma destul de mare de bani.

 

Husa de protectie este un alt accesoriu foarte important de protectie si se recomanda a se cumpara deodata cu folia. Ea mai are inca un rol pe langa cel protector, ci anume infrumusetarea telefonului. Ea se gaseste intr-o varietate de modele, de culori, cu inscriptii, cu flori, cu animale, cu peisaje sau chiar si simple. Poate fi de silicon sau cauciuc de spate sau de tip carte care protejeaza intregul telefon.

 

Bateria externa este foarte utila, mai ales cand nu esti acasa, nivelul bateriei este foarte scazut, ai mare nevoie in continuare de telefon si nu te afli langa o priza pentru a-l incarca. Aceasta este o situatie in care bateria externa te va salva, dar bineinteles ca va trebui sa fie si ea incarcata si sa mai ai la tine un cablu.

 

Incarcatorul de masina este si el util cand ai nevoie de GPS sau asculti muzica de pe telefon, doar ca incarcarea este mai lenta decat cea prin bateria externa.

Prin urmare, daca iti lipseste unul dintre accesoriile prezentate anterior, este indicat sa mergi cat mai repede sa le cumperi pentru a-i oferi telefonului tau protectia maxima si pentru a-i asigura o continua functionare prin incarcare.