Repara-ti telefonul Samsung Galaxy A52 cu usurinta la un service din orasul tau

Inlocuire display samsung a52

Chiar daca majoritatea dintre noi incercam sa ne ferim de reparatii, astfel ca tindem sa avem grija mai mare de telefoanele noastre, uneori telefonul se poate strica si fara sa fie vina ta, poate ca s-a stricat difuzorul, microfonul sau altele. Dar, fie ca ai un IOS, fie ca ai un Android, trebuie sa ai in vedere faptul ca ele trebuiesc duse la service-uri gsm diferite, pentru ca sunt telefoane diferite, deci ai nevoie de ingrijiri diferite. Daca nu sti care este cel mai potrivit service gsm pentru telefonul tau, ramai cu ochii pe randurile de mai jos pentru a afla.

Daca ai un IOS, poate ca ai observat pana acum ca sunt telefoane destul de fragile, sensibile si pretentioase, astfel ca ele ar fi indicat sa fie reparate la un service gsm specializat in reparatii de iPhone. Cei de acolo sunt experti si se vor descurca indiferent de defectiune, iar telefonul tau va fi reparat intr-un timp mai rapid. Asta nu inseamna ca cei de la service-urile gsm nu ar face fata, doar ca ei este posibil sa nu aiba tot ce este necesar pentru reparatie pe stoc, poate ca ai nevoie de un timp mai indelungat pentru a finaliza reparatia. Acestea sunt motivele pentru care ar trebui sa iti duci iPhone-ul la un service gsm specializat in reparatii de iPhone.

In schimb, daca ai un Android, acest tip de telefoane nu este unul atat de pretentios, fragil si sensibil, deci se poate duce la un service gsm universal. Deci, daca ai un Samsung Galaxy A52, sa presupunem, iar display-ul este spart, pentru o schimbare display Samsung Galaxy A52, trebuie sa mergi la un service gsm universal.

Mai exista o metoda de reparatie, dar este dedicata strict celor care se pricep la reparatii si au tot ce este necesar pentru o reparatie chiar la ei acasa. Deci da, poti sa iti repari telefonul acasa, dar doar cu conditia anterioara. In caz contrar, exista unele piese care sunt mai sensibile si daca nu trebuiesc atinse si tu le-ai atins din necunoastere, este posibil ca ele sa fie stricate, ceea ce inseamna ca tot la service va trebui sa mergi, doar ca vei plati 2 reparatii in loc de una singura. Aceasta neplacuta consecinta se poate evita daca ai fi mers de prima data la service, fara sa incerci sa il repari de acasa.

Acestea fiind spuse, daca ai un iPhone, este indicat sa il duci la un service gsm specializat in reparatii de iPhone, iar daca ai un telefon Android, el se poate duce la un service gsm universal. Dar, indiferent de tipul de telefon pe care il ai, nu incerca sa il repari singur de acasa, daca nu te pricepi la repratii si daca nu ai tot ce este necesar pentru o reparatie la tine acasa, pentru ca s-ar putea sa platesti dublu in final.