O altfel de perspectiva a videochatului

Atunci te gandesti la videochat, printre primele ganduri si reactii se numara mirarea sau poate chiar blamarea acelor femei care sunt de acord sa isi expuna ceva mai mult intimitatea.

Este adevarat ca in unele cazuri acele femei numite modele la videochat sunt practic greu de trecut cu vederea. Exagereaza in aspect, ca si cand in sens disperate ar cere atentie. In domeniul lor de activitate se pare ca este necesar sau cel putin o strategie.

Pentru ca exista atat de multe studiouri de videochat si pe masura diversitatii acesteia si tot felul de strategii, sa nu te mire insa cand o tipa aparent timida este model la videochat.

Cu alte cuvinte, aspectul fizic nu trebuie sa fie neaparat un punct de reper si ceea ce tradeaza locul in care tipa lucreaza. Pana sa judeci, poate ca ar trebui sa te gandesti si la ceva mai mult decat la faptul ca tipa atat poate.

Castigurile din videochat sunt inzecit mai mari decat la orice alt job la care de altfel trebuie sa muncesti ani de zile pentru a ajunge la promovare si implicit la castiguri mai mari.

Gandim cu superficialitate?

Romania este codasa in multe din topurile europene, inclusiv la capitolul nivel de trai sau cat de fericita este populatia.

Daca ar exista un top al mentalitatii conservatoare, l-am castiga si pe acela. Din pacate, inca avem zone rurale unde toaleta este in curte, unde nu exista apa curenta si conditii minime de confort pentru un trai decent.

Si pe principiul este mai usor sa blamezi, decat sa judeci si sa cantaresti anumite situatii, oamenii arata cu degetul spre cei care incearca o altfel de metoda de a castiga mai multi bani.

Cu alte cuvinte, o femeie care isi ia in maini destinul, care prefera sa isi castige independenta financiara, sa fie rasplatita pe masura eforturilor pe care le depune este pusa la zid. Motivul este clar – este o rusine sa te expui astfel.

Nu degeaba studiourile de profil, cum este BeYou Studio si multe altele, prefera sa ofere fetelor site-uri in cadrul carora activeaza, ce nu pot fi accesate din tara ci exclusiv din afara tarii.

Cand lasam la o parte superficialitatea si incercam sa intelegem astfel de modele ne dam seama ca nu avem de ce sa le plangem de mila. Sunt mai puternice pentru ca isi asuma gura lumii cum s-ar spune. Sunt stapane pe viata lor si nu le place sa depinda de nimeni si nimic.

Reusesc intr-un timp mai scurt sa duca la bun sfarsit planuri mari de viata, sa isi cumpere ce isi doresc, sa traiasca bine, sa fie rasfatate, sa castige bine, dar sa aiba si ocazia sa isi cheltuie banii in deplina fericire.

Videochatul nu pare sa fie calea cea mai ortodoxa de a reusi in viata, insa in mod clar nu este nici cea mai josnica. Videochatul devine incet si sigura un job ca oricare altul. Tinand cont de conditiile de angajare si faptul ca sunt in legalitate, deja vorbim despre alinierea acestor studiouri cu oricare alt job din campul muncii.