Mituri despre combatarea prezentei soarecilor

Soarecii sunt prezenti peste tot si reprezinta o categorie de daunatori foarte dificila. Pagubele produse de acestia pot fi imense si totodata se inmultesc intr-un ritm alarmant. Drept urmare, atunci cand descoperi prezenta soarecilor pe proprietatea ta, reactia de panica este bine justificata.

Combaterea soarecilor este o provocare in adevaratul sens al cuvantului. Desi exista o multime de solutii impotriva soarecilor, putine dintre ele ofera rezultatele pe care le asteptam cu totii.

Eficienta maxima in lupta de combatere a soarecilor poate fi obtinuta folosind un aparat anti soareci cu ultrasunete.

Cu toate acestea, combaterea soarecilor este o misiune pe care nu reusesc cu totii sa o indeplineasca. Drept urmare, soarecii se inmultesc intr-un ritm alarmant, iar astfel pagubele nu vor intarzia sa apara.

Impreuna cu echipa de la PestRepeller am pregatit un articol in care vorbim despre miturile despre combaterea prezentei soarecilor. Cunoscandu-le, iti va fi mai usor sa porti lupta impotriva micilor rozatoare care se dovedesc a fi atat de periculoase.

Naftalina anti-soareci – utila sau nu?

Naftalina este o substanta solida care, atunci cand este inhalata sau ingerata, poate cauza incapacitatea celulelor sanguine de a transporta oxigen. Din acest motiv se crede ca bilele de naftalina ar fi eficiente impotriva soarecilor.

Unele voci recomanda plasarea acestor bile in apropierea cuiburilor soarecilor, iar astfel poate fi combatuta prezenta lor. Ei bine, acesta este un mit care a fost infirmat.

Cantitatea de naftalina din bilele albe anti molii este foarte mica. Aceasta se dovedeste a fi suficienta pentru a scapa de molii si de alte insecte, insa in cazul soarecilor nu prezinta rezultate satisfacatoare.

Rozatoarele sunt creaturi foarte viclene. Chiar daca ar putea fi deranjate de mirosul bilelor anti-molii, acestea vor gasi o alta intrare catre cuibulul lor. Drept urmare, daca foloseai naftalina pana acum pentru alungarea soarecilor, ar trebui sa optezi pentru variantele mai sigure.

Uleiul esential de menta si soarecii

Uleiul esential de menta este recomandat si el adesea impotriva soarecilor. Dar este oare suficient de eficient pentru a te scapa de soareci?

Mirosul sau este foarte placut si va imbunatati considerabil atmosfera din casa. Cu toate acestea, nu se dovedeste a fi suficient de eficient pentru a te scapa de soareci.

Se crede despre uleiul de menta faptul este un produs repelent impotriva soarecilor, insa mirosul sau nu este suficient de puternic pentru a te scapa de aceste rozatoare.

Rozatoarele au un miros foarte sensibil, insa daca luam in calcul faptul ca pot trai fara probleme in canale, atunci cu siguranta uleiul de menta nu le face probleme.

Alungarea rozatoarelor folosind ultrasunete

Pe piata sunt disponibile o multime de dispozitive cu ultrasunete care promit protectie impotriva rozatoarelor. Cu toate acestea, nu toate se dovedesc a fi suficient de eficiente impotriva soarecilor si a rozatoarelor. Majoritatea pot fi foarte eficiente pe termen scurt, insa rezultatele se schimba pe termen lung.

Ai nevoie in primul rand de o priza electrica pentru ca aparatul sa functioneze corect. Exista si modele portabile in cazul in care nu ai aceasta facilitate.

De asemenea, rozatoarele sunt creaturi adaptabile si rezistente, asa ca ar trebui ca undele sonore sa fie emise la anumite intervale de timp care sa poata fi schimbate mai apoi.

De asemenea, este recomandata alegerea unui dispozitiv cu ultrasunete anti soareci a carui frecventa sa poata fi modificata, astfel incat rozatoarele sa nu se poata obisnui cu ele. Astfel de aparate electrice poti achizitiona de pe PestRepeller.ro.