Nea Jiji fireste, doar e un subiect despre care tot prostu’ isi da cu parerea, iar cum eu nu fac nota discordanta voi manca rahat din acelasi troc cu prea iubitii mei conationali.

Stiti toti povestea, l-au judecat pe baci pentru schimbul ala de terenuri cu Ministerul de Interne de acum 18 ani si l-au condamnat cu suspendare, dar cum mai avea “coada” de la sechestrarea aia prosteasca a insfacat vechea pedeapsa, de data asta cu executare.

Azi,  ciobanasul a primit o noua pedeapsa cu suspendare, de fapt doua de cate trei ani, dar prin contopire a ramas doar una si cum aceasta e la fel de mare ca cea precedenta nea Jiji ramane cu cei trei ani de executat.

Deci 2 de la schimbul de terenuri, plus 3 de la sechestrare, plus 3 de la “valiza”, plus 3 de la fals si uz de fals inseamna 11 ani din care finantatorul Stelei nu executa decat 3 si intr-adevar mai pierde 1,7 milioane de coco tolaniti in valiza de la Cluj. Deci 11>5>3… Funny, nu?!

In prima faza, atunci cam am aflat de arestare am fost miscat, m-a impresionat, imi parea rau…

… m-a prostit.

Astazi mi-am dat seama ca am fost un bou, ca am fost manipulat emotional. Nu sunt eu cel care detine adevarul absolut sau cel ce imparte dreptatea, dar cred ca asta era singura solutie prin care Becali putea fi adus cu picioarele pe pamant. Dupa episodul in care fostul europarlamentar se autointitula Razboinicul Luminii sau se visa Mihai Viteazul al zilelor noastre mi-am dat seama ca Becali traieste intr-o alta realitate.

Bineinteles ca odata cu trecerea timpului efectul autozeificarii s-a accentuat si tupeul si marlania au luat locul apucaturilor neanderthaliene ce pareau amuzante altadata. Urmatorea  “aroganta” a fost sfidarea, iar de aici pana la palma desteptatoare n-a fost decat un pas.