Iphone sau Caterpillar

Cand vine vorba de a-ti cumpara un telefon, de obicei tinzi sa te orientezi catre cele mai bune marci de telefoane, catre modele mai noi lansate. Un Iphone este un model foarte bun de telefon, doar ca trebuie luata in considerare problema rezistentei. Telefoanele devin din ce in ce mai fragile si mai sensibile, ceea ce inseamna ca sunt mult mai predispuse la stricaciuni ale designului, ale esteticului decat un telefon foarte solid si rezistent. Dar pe langa asta, costurile defectiunilor sunt mult mai mari la telefoanele de la Apple, decat alte marci de telefoane. De exemplu, daca iti vei cumpara un Iphone 8 Plus schimbarea geamului la Iphone 8 Plus va fi mult mai costisitoare decat schimbarea unui geam la un Caterpillar. 

Sticla telefoanelor Iphone se sparge foarte usor, daca nu ai avut folie de protectie pe ecran si ai scapat telefon pe o suprafata dura precum, beton, asfalt sau gresie, exista o sansa foarte mare ca sticla telefonului tau sa se fi spart, ceea ce inseamna ca vei avea nevoie de o schimbare a sticlei care te va costa destul de mult. Asa ca, telefoanele de la Apple desi au un design placut, desi sunt elegante si foarte performante, dotat cu tehnologii si functii de ultima generatie, sunt si foarte fragile, ceea ce presupune costuri destul de ridicate ale reparatiilor. Dar daca nu te deranjeaza faptul ca va trebui sa ai mereu grija de telefon sa nu il scapi si daca nu te deranjeaza costurile mari ale reparatiilor, daca iti doresti un telefon cu un design placut, elegant si sa fie si performant, Iphone-urile sunt totusi o alegere foarte buna. Dar trebuie ca imediat dupa achizitionarea Iphone-ului sa iti cumperi o husa si o folie de protectie, pentru ca telefonul tau sa fie protejat, sa nu intampini defectiuni grave in urma unor cazaturi.

Pentru cei care vor telefoane rezistent si pentru cei care au mereu neindemanarea si ghinionul de a le scapa, telefoanele Caterpillar sunt alegerea ideala. Nu au un aspect deloc placut, nu sunt elegante precum Iphone-urile, doar ca sunt foarte rezistente. Daca ai scapat un telefon Caterpillar pe asfalt, beton nu trebuie sa te speri ca el nu va pati asbolut nimic, nici macar o fisura pe ecran nu va aparea in urma cazaturilor. Un alt avantaj al acestui model de telefoane este faptul ca nu sunt scumpe. Intre pretul unui Caterpillar si Iphone este o diferenta destul de semnificativa de bani. 

Acestea fiind spuse, daca nu vrei ca telefonul tau sa coste mult si nu vrei sa fie fragil, poti sa alegi Caterpillar, dar daca vrei ca telefonul tau sa aiba un design elegant si placut, alege Iphone-ul, dar asigura-te ca iti vei cumpara o husa si o folie de protectie.