Inlocuirea geamului la iPhone XS este o solutie?

Telefoanele sunt din ce in ce mai fragile, mai subtiri si mai sensibile si avand in vedere cat de importante sunt ele pentru marea parte dintre noi, tindem sa avem si mai mare grija de ele pentru ca nu vrem sa pateasca ceva si sa le ducem la service, ceea ce inseamna sa stam fara telefon un interval de timp. Tocmai pentru ca telefoanele sa aiba o maxima protectie, exista cateva accesorii in acest sens, plus alte cateva referitoare la incarcarea lor. Daca vrei sa afli care sunt aceste accesorii, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Incarcatorul vine in cutie cu telefonul si poate fi considerat cel mai important accesoriu pentru ca fara el telefonul ar putea fi folosit doar 1 zi sau 2, cat ar rezista bateria, in functie de capacitatea ei. De aceea, daca se strica incarcatorul este foarte important fie sa ne cumparam altul, fie sa il ducem la reparat. Modelele mai noi de telefoane au si incarcarea wireless, dar acest tip de incarcare necesita un alt incarcator care nu vine in cutie, ci trebuie cumparat separat.

Folia de protectie este foarte importanta si se recomanda a se cumparam imediat dupa achizitionarea telefonului, pentru ca acesta sa fie protejat. Daca, sa presupunem ca tocmai ti-ai cumparat un Iphone XR si l-ai scapat si nu ai avut folia de protectie pe el, sansele sunt destul de mari sa fie nevoie de o noua sticla la Iphone XS, care te va costa o suma destul de mare de bani. Daca ai fi avut folia de protectie si l-ai fi scapat, posibil ca telefonul sa nu fi avut nicio zgarietura sau sa fi avut doar zgarieturi. 

Husa este alt accesoriu de protectie si aceasta este bine daca se cumpara deodata cu folia. Ea poate fi considerata si un accesoriu in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca pe langa rolul de protectie, ea mai infrumuseteaza telefonul. Se gaseste intr-o gama larga de modele, colorate, cu flori, cu peisaje, cu animale, cu imprimeuri si multe altele si poate fi de silicon de spate sau de tip carte, care protejeaza tot telefonul.

Bateria externa este foarte importanta atunci cand nu esti acasa, nu ai o priza langa tine si bateria telefonului este pe cale de a se descarca, dar tu ai in continuare nevoie de telefon. In aceasta situatie, bateria externa te va ajuta. 

Incarcatorul auto este si el important cand nu mai ai baterie si te afli in masina, doar ca incarcarea poate fi mai lenta. 

Acestea find spuse, daca iti lipseste unul dintre accesoriile mentionate anterior, este foarte indicat sa mergi cat mai repede sa ti le cumperi pentru ca telefonul tau sa aiba o protectie maxima si sa i se asigure o continua functionare prin incarcare.