Huse si carcase pur si simplu necesare

Nu-mi amintesc sa am printre apropiatii mei persoane care sa aiba telefon fara husa. Nu sunt persoane peste masura de precaute, dar constientizeaza ca exista destui factori care conduc la defectiuni de cele mai multe ori ireversibile: socuri mecanice, diverse tipuri de lichide, socuri mecanice sau variatii mari de temperatura.

Husele de telefon de la husecool.ro sunt utile in situatii diferite si sunt confectionate din materiale care confera un grad ridicat de protectie. Pana si zgarieturile profunde de pe ecran pot afecta utilizarea propriu-zisa a unui telefon mobil.
Pe primul loc in alegerea posesorilor de smartphone este husa de silicon, apreciata datorita faptului ca siliconul este un material flexibil si extrem de aderent, dar siĀ  rezistent in timp.

Spre deosebire de plastic (rezistent la apa si praf), siliconul este o alternativa mult mai sigura si mai estetica.
Husele de metal protejeaza insa, cel mai bine telefoanele atunci cand vorbim de zgarieturi sau socuri mecanice. Look-ul atragator si modern adauga un plus chiar daca unii utilizatori s-au plans de faptul ca anumite metale interfereaza cu semnalul emis de telefoane.

La inceput doar functional, pe masura ce tehnica a evoluat, rolul huselor a devenit si unul estetic.
Aspectul practic a ajuns astfel la acelasi nivel cu cel estetic, oferind o gama variata de produse si accesorii de telefonie mobila, care vine in intampinarea tuturor preferintelor si necesitatilor clientilor.

Smartphonurile prezentului sunt mult sensibile decat telefoanele mobile batrane, deoarece telefoanele prezentului au ecranul mult mai mare, pentru a oferi aplicatiilor diverse un spatiu suficient de desfasurare si afisare.
De aceea husele de telefon trebuie sa aiba dublu rol: atat estetic, prin scoaterea din anonimat a unui model oarecare cat si de protectie, prin securizarea impotriva problemelor provocate de accidentele neplacute (spargere, zgariere, contact cu lichide diverse).

Chiar si cea mai putin costisitoare husa huawei de telefon te poate proteja in cazul unui contact cu o suprafata dura. Plus ca un telefon bine intretinut isi mentine valoarea in timp. Iar folosirea unor huse de telefon iti asigura iesirea din anonimat, doarece majoritatea smartphonurilor au aproximativ acelasi design.
Costul unei astfel de huse este relativ mic, mai ales daca luam in considerare cat de des este expus telefonul riscurilor de deteriorare. Telefoanele moderne sunt investitii destul de ridicate, prin prisma aplicatiilor si functiilor oferite, de aceea posesorul trebuie sa investeasca in plus si pentru a le asigura impotriva accidentelor.

Telefoanele mobile devin din ce in ce mai subtiri si mai mari in lungime si latime. Din acest motiv este indicat sa alegem pentru protectie o husa care sa ne ofere o rezistenta ridicata la socuri si la impactul caderii de la inaltime. Plus ca daca vrei sa schimbi sau sa imbunatatesti aspectul telefonului poti alege sa cumperi o husa personalizata.