Grija pentru propria persoana se reflecta in incaltamintea eleganta aleasa

Orice barbat care se respecta cu adevarat trebuie sa aiba cel putin doua perechi de pantofi eleganti, de cea mai inalta calitate, care sa ii creeze un aspect cat mai placut si mai stilat.

Pentru a parea un om care chiar se ia in serios, incaltamintea este esentiala de cele mai multe ori. Pentru cei care doresc sa ofere o imagine demna de admirat, incaltamintea aleasa joaca un rol foarte important.

Chiar daca nu se prea stie, perechile de pantofi barbati eleganti, de calitate, sunt adevarate carti de vizita pentru orice barbat care, fie doreste sa impresioneze o femeie, fie incearca sa se impuna la locul de munca, iar la ANNA CORI se gasesc numai astfel de modele, cu aspect impecabil, de neegalat.

Modelele existente pe site sunt atemporale in ceea ce priveste stilul, tocmai de aceea vor putea fi purtate chiar si peste cativa ani, pentru ca respecta criteriile stilului, si nu neaparat ale modei. In plus, pot fi asortati cu usurinta la aproape orice tinuta, oferind personalitate si stil.

Pentru inceput, ca sa se aiba o baza stilistica minima, este necesara achizitionarea catorva modele, care sa se poata purta cu usurinta in ocazii diferite.

  1. Pantofi negri, din piele abrazivata

Pentru domnii care sunt adeptii stilului clasic si prefera o paleta de culori ceva mai sobra, aceasta pereche este alegerea perfecta. In plus, pielea speciala, abrazivata ofera un plus de originalitate, pentru ca acestia sa poata fi cei mai eleganti in orice grup de cunostinte/prieteni s-ar afla.

  1. Pantofii de piele, pe culoarea cuoio

Pentru cei mai boemi, indragostiti de culorile pamantului si de energia pe care acestea o ofera, ANNA CORI are pregatit un model care imbina perfect forma cu nuantele in degrade.

  1. Pantofii pe nuanta matone

Nu este o culoare care se poate vedea pe toate strazile, purtata de oricine. E adresata barbatilor cu personalitate, care iubesc accentele puternice de culoare si mizeaza tot timpul pe ideea de inovatie.

Sunt tocmai acel tip de pantofi care trebuie purtati in ziua in care se cere o promovare sau, de ce nu, o marire de salariu. Incaltat cu acesti pantofi, refuzul nu mai este o optiune.

  1. Pantofi albastru denim

Pentru un accent de culoare binevenit, pentru a iesi din tiparele monotone, acest model este ideal. Pentru cei care adora culorile in tonuri reci, acesti pantofi se vor dovedi a fi una dintre cele mai bune alegeri stilistice facute vreodata.

Acestea ar fi doar cateva dintre modelele care ofera personalitate oricarei tinute adoptate. De asemenea, intreaga garderoba capata un suflu nou cand se decide achizitionarea acestor pantofi, produsi exclusiv de fabrica Denis sub brandul ANNA CORI.