Pentru că e momentul să-ți asumi și tu o responsabilitate. Îmi amintesc, chiar dacă eram destul de mic, faptul ca până în ’90 românii erau frustrați că nu pot vota, că nu sunt băgați în seamă. Acum, când li se oferă oportunitatea de a alege

– Nu merg mă la vot, am altceva mai bun de făcut!… Și oricum sunt toți niște hoți!Voteaza 300×164 De ce să votez?

Da?! Și cam ce ai avea tu de făcut duminica măi importantule?! Or fi hoți, dracu să-i pieptăne și p-ăștia, dar atitudinea asta hipsterească e ca un bumerang și-ți arde una-n ceafă exact când te aștepți mai puțin. Cât dracu durează mă să pui o ștampilă? 5 minute! Da’ nu mă, tu nu mergi la vot, tu ai treabă, tu ești miezu’ din dodoașcă, iar apoi când îți ajunge cuțitu’ la os te sui pe o biclă, îți lipești de cur tot felul de mesaje anti-orice și ieși la demonstrații în Piața Universității.

Nu mă, nu vă spun eu cu cine să votați, dar nu-i lăsați pe alții să decidă pentru voi. Am trecut prin tot felul de experiențe electorale cu partidele politice din România, am aflat că morții încă mai votează, am descoperit spirite ce bântuie urnele, am făcut cunoștință cu oameni care au votat fără să știe c-au votat. Cum așa?! Păi simplu, partidele politice au speculat dezinteresul românilor pentru alegeri. Hai dracu să mergem la vot și să vedem ce dracu mai inventează, măcar așa, să mai moară și capra lor.