De ce este importanta alegerea unei centrale cu autonomie mare

Centralele pe lemne reprezinta unul dintre cele mai avantajoase si rentabile moduri de incalzire a unei locuinte. Alegerea unei centrale trebuie facuta insa oferind atentie multor detalii tehnice, pentru a te asigura ca faci o alegere rentabila. O prima recomandare pe care ti-o putem oferi este sa analizezi oferta de centrale pe lemne cu durata de ardere de 30 de ore deoarece astfel te vei putea bucura de un plus de confort.

Autonomia centralei pe lemne reprezinta asadar un prim criteriu pe care trebuie sa il iei in calcul atunci cand cand urmaresti un model. Confortul tau este foarte important si cu siguranta ti-ai dori sa te bucuri de o centrala cat mai prietenoasa.

Un cazan pe lemne bun nu iti cere sa stai mereu langa el pentru a-l alimenta cu lemne, ci mai degraba are nevoie de o singura alimentare pentru o functionare indelungata.

Unul dintre putinele dezavantaje ale centralelor pe lemne in comparatie cu cele pe gaz sau pe electricitate este faptul ca proprietarul trebuie sa se ocupe de alimentarea lor. Cu toate ca exista multe sisteme automatizate, de regula proprietarul trebuie sa se asigure de faptul ca centrala are suficiente lemne pentru garantarea confortului termic.

Totusi, deranjul poate fi minor atunci cand optezi pentru o centrala cu autonomie mare. Autonomia unei centrale reprezinta totalul de timp in care centrala iti incalzeste casa cu un singur plin de combustibil. Iar daca ai analizat putin piata de centrale pe lemne, ai observat probabil ca fiecare centrala are o anumita durata de ardere.

Daca ti-ai propus achizitionarea unei centrale pe lemne cu autonomie cat mai mare atunci recomandarea noastra este sa vezi oferta disponibila pe www.centrale-lemne-liepsnele.ro. Liepsnele este un producator renumit pentru autonomia mare a centralelor pe care le au. Astfel, alegand o centrala marca Liepsnele, dorinta de a avea o centrala cu timp de ardere mare iti va fi indeplinita.

Mai exact, autonomia centralelor pe lemne Liepsnele este de pana la 30 de ore. Practic, alimentezi centrala dimineata iar pana a doua zi la amiaza nu vei mai avea grija centralei. Nici macar nu vei privi faptul ca trebuie sa pui lemne in centrale pe un dezavantaj.

De asemenea, un alt motiv pentru care trebuie sa iti cumperi o centrala pe lemne cu durata de ardere mare este faptul ca te vei bucura si de costuri reduse pentru incalzire. Cu cat autonomia este mai mare, cu atat mai mult scad si costurile pentru incalzire.

Vei concluziona la finalul sezonului rece faptul ca ai cheltuit pentru incalzire mult mai putini bani decat te asteptai in mod normal.

O autonomie mare este posibila in urma unei arderi cat mai eficiente, de tipul lumanare, care garanteaza mai multa caldura in casa pe o perioada de timp indelungata.

Exista asadar o multime de motive pentru care ar trebui sa iti cumperi o centrala termina pe lemne cu autonomie mare de la Liepsnele. Confortul de care te vei bucura va fi incontestabil si cu siguranta te vei bucura si de costuri reduse pentru incalzire.

Cumpara-ti acum o centrala termica cu autonomie de 30 de ore si vei fi foarte multumit de alegerea facuta!

Leave a Reply