Cateva locuri pe care nu trebuie sa le ratati in Mauritius

Doriti ca in urmatoarea vacanta sa plecati undeva departe de Romania, departe de cunostinte, de prieteni si de grijile cotidiene, si sa va relaxati alaturi de familie sau de iubit/a?

Daca raspunsul este da, atunci cu siguranta Travel Matters este solutia ideala pentru dvs., pentru ca va poate oferi posibilitatea de a vizita Mauritius. Acolo aleg foarte multi proaspat casatoriti sa isi petreaca luna de miere, insa in Mauritius isi petrec si foarte multi tineri dornici de plaja si aventuri vacantele.

In afara de cele mai frumoase plaje, iata ce este neaparat sa vizitati in Mauritius:

Tamarind Falls

Acest obiectiv turistic este situat in Parcul National Black River Gorges langa Henrietta Village. Sapte Cascade sau Tamarin Falls joaca un rol important in adaugarea frumusetii Mauritiusului ca destinatie turistica.

Cascadele sunt situate la o inaltime de aproximativ 290 de metri si au cea mai mare inaltime din Mauritius. Cele sapte caderi simultane sunt cu adevarat fermecatoare in mijlocul verdeatei splendide.

Casa Alba din Albion, Pointe aux

Acest obiectiv turistic este situat pe coasta de vest a insulei Mauritius, si reprezinta arhitectura exceptionala a casei luminoase care face destul de interesant sa fie privit.

De la vremurile istorice, a oferit ajutor navigatiei si a fost punctul de reper a mai multor marinari. Daca sunteti buni la fotografie, atunci acesta este unul dintre cele mai bune locuri pentru a face fotografii apus de soare. Puteti petrece cu siguranta un timp linistit in acest loc pentru a va relaxa.

Mahebourg

Unul dintre cele mai invioratoare orase din Mauritius, Mahebourg are un farmec neincetat, care ii atrage pe oameni sa nu piarda in timpul unui tur al Mauritiusului.

Acesta promite cele mai pitoresti vederi ale unui muzeu istoric, mancarurile delicioase pregatite in strada si, evident, plajele revigorante de la sud la nord.

Muzeul National de Istorie care poate fi vizitat in acest oras, ofera o idee despre stilul de viata antic al insulei in timpul perioadei coloniale.

Ilot Gabriel Beach, Insula Gabriel

Calatoriti in jur de 20 km pe coasta de nord a insulei Mauritius pentru a vizita una dintre cele mai exotice plaje pe nume Ilot Gabriel, dar care este mai putin cunoscuta.

Plaja este usor accesibila din Grand Bay cu barca sau catamaranul, iar frumusetea plajei este undulanta si neintrerupta, deoarece este vizitata de un numar relativ mic de persoane.

Grand Baie langa Port Louis

Un golf care a fost numit in mod corect ca De Bogt Zonder Eyndt (Golful fara sfarsit) este una dintre atractiile turistice majore, datorita uimitoarelor sale ape albastre si datorita sporturilor nautice care se pot practica aici.

Este un golf excelent pentru inot, navigatie, si scufundari. Unii oameni considera ca este un loc ideal pentru excursii cu barca la Quoin, Flat Island si Insula Serpilor.

De asemenea, este o destinatie populara pentru numeroase magazine, deoarece golful are centre comerciale care se concentreaza atat pe moda, cat si pe mestesuguri. Unele dintre magazine sunt de 50 de ani.