Care sunt castigurile unei fete care lucreaza in videochat

Despre subiectul „videochat” s-au scris mii de articole si se vor mai scrie. Totusi, astazi vreau sa vorbim putin despre castigurile unui model de videochat, caci asa sunt numite cele care practica aceasta meserie. Ca este un job legal, am lamurit-o de mult. Dar cat ajunge sa castige o fata care face videochat, intr-un studio de top al Bucurestiului? Si care este media de incasari intr-o zi a unui model de videochat? Vom afla in cele ce urmeaza.

Recent, cei de la CharmStudios.ro au realizat un infografic cu toate aceste informatii, tocmai pentru a spulbera orice mit. Accesand pagina Infografic Videochat, aflam ca un model castiga, in medie, intre 55 si 105$ in fiecare ora. Desigur, aceasta suma depinde de experienta modelului in acest domeniu, de flerul ei si de cat de comunicativa este. Asadar, la intrebarea cat castiga un model de videochat avem raspunsul: peste 500$, in fiecare zi. In cifre, asta nu arata rau deloc, mai ales ca inseamna de doua ori mai mult decat salariul minim pe economie din Romania.

Din acelasi infografic facut de catre cel mai bun studio de videochat din Bucuresti, Charm Studios, aflam ca, in medie, un model videochat castiga anual 128.000$, in conditiile in care lucreaza 8h/zi, timp de 5 zile pe saptamana. Si sa nu uit: fetele au program flexibil, ceea ce inseamna ca isi pot alege zilele in care sa lucreze, precum si orele. Iar pentru cei care nu cred ca aceste sume ar putea fi reale, avem cateva poze menite sa clarifice lucrurile intru totul:

Videochatul, ca rampa de lansare intr-un business

Multi sunt cei care aduc injurii fetelor care practica aceasta meserie, iar asta se bazeaza doar pe faptul ca nu cunosc, cu adevarat, dedesubturile industriei. De exemplu, doua treimi din fetele care lucreaza in videochat ca modele spun ca dureaza mai putin de 7 luni pentru a strange banii necesari in vederea deschiderii propriei afaceri.

Asadar, multe dintre fetele care fac videochat viseaza la propria afacere. E-adevarat, nu toate ajung sa-si deschida aceasta afacere, insa cele mai multe, da. Iar exemplele concrete sunt foarte multe. La Charm Studios, ne spune Madalina, PR Charm Group, „avem modele care, dupa ce au lucrat un an, doi, si-au deschis propria afacere, cu o cifra de afaceri impresionanta”.

In incheiere, mai spun doar atat: daca vreti sa va deschideti propria afacere si nu dispuneti momentan de parghiile necesare (bani), atunci indrazniti! Videochatul este o meserie ca toate celelalte, iar cine nu o intelege, este limitat!

One thought on “Care sunt castigurile unei fete care lucreaza in videochat”

  1. Corect! Se vor mai scrie pentru ca este un domeniu care continua sa-si faca loc pe piata muncii, nu doar prin prisma felului in care se lucreaza, ci pentru ca cele mai multe articole discuta despre castigurile impresionante, ceea ce ne intereseaza pe toti pana la urma de la locul de munca.

Leave a Reply