Care este importanta unui distribuitor cu debitmetru 8 cai pentru incalzirea in pardoseala?

Din ce in ce mai multe case sunt construite cu incalzire in pardoseala prevazuta cu distribuitor cu debitmetru 8 cai. Este o metoda moderna, folosita de mai mult timp in occident, dar care a inceput sa aiba succes si la noi in tara, in special in randul populatiei urbane de varsta tanara.

Care este importanta unui distribuitor cu debitmetru 8 cai pentru incalzirea in pardoseala?

Incalzirea in pardoseala presupune ca instalatia de incalzire sa fie bagata sub shapa, deci sub stratul de ciment care constituie pardoseala, intr-un cofrag special conceput.

Practic, un sistem de tevi insirate pe intreaga suprafata a camerei prin care circula apa fierbinte, va inlocui cu succes caloriferele sau alte elemente de incalzire.

Acestui sistem i se pune un distribuitor cu debitmetru 8 cai pentru a puteam defalca suprafata camerelor daca este nevoie si, de asemenea, pentru a putea separa camerele pe care le deserveste.

Cum poate un distribuitor cu debitmetru 8 cai pentru incalzirea in pardoseala sa ajute la economisirea resurselor?

Fiecare distribuitor cu debitmetru 8 cai pentru incalzirea in pardoseala va ajuta, spre exemplu, sa imparta suprafata unui living in trei parti care sa necesite incalzire separata si distincta.

Astfel, acolo unde avem o zona in care copiii stau pe jos, distribuitorul cu debitmetru 8 cai pentru incalzirea in pardoseala va putea seta intr-o cale o temperatura mai mare, astfel incat sa fie mai cald.

Acolo unde este doar zona de tranzit, spre exemplu in zona in care se urca spre etaj sau se merge catre bucatarie, se poate seta din acel distribuitor cu debitmetru 8 cai sa fie o temperatura mai scazuta.

De asemenea, putem seta in bucatarie o temperatura mai scazuta decat in restul casei si, in sala de baie, se poate seta o temperatura mai crescuta decat in restul casei, astfel incat senzatia de confort sa fie accentuata.

Practic, un distribuitor cu debitmetru 8 cai permite ca nevoile noastre sa fie satisfacute pana in cele mai mici detalii, economisind astfel energie si asigurand un plus de confort si rasfat in viata de zi cu zi.

Ce contine un kit complet distribuitor cu debitmetru 8 cai?

Un kit complet distribuitor cu debitmetru cu 8 cai pentru instalatii de incalzire in pardoseala este compus din

– un distribuitor cu debitmetre incorporate

– un distribuitor cu robineti de inchidere termostatati inclusi cu optiune montaj cap termoelectric (actuator) pentru automatizare pe fiecare circuit individual

– un set ┬áde suporti pentru prinderea distribuitorului cu debitmetru 8 cai in cutia speciala care il protezeaza si il ascunde in perete.

De mentionat ca acest kit complet distribuitor cu debitmetru 8 cai suporta o presiune maxima de 10 bari, o temperatura a apei de pana la 70 de grade Celsius si are filet distribuitor 1“ si filet iesire distribuitor 3/4 eurocon.

Produsul poate sa fie achizitionat de la shop-einstal.ro sau fizic de la magazinul situat in Soseaua Mihai Bravu nr.540-562 complex Impact Center sector 3 Bucuresti. Produsul beneficiaza de doi ani garantie atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

Leave a Reply