Beneficiile batoanelor pentru slabit

Pentru unele persoane, obtinerea unui corp frumos modelat poate fi o joaca de copii, atata timp cat aceste persoane urmeaza un regim alimentar sanatos, si practica pe deasupra si unul sau mai multe sporturi.

In schimb, pentru persoanele care nici nu merg la sala, nici nu alearga si nici nu practica alte sporturi, obtinerea unui corp frumos modelat si scaderea in greutate pot reprezenta doua misiuni imposibile.

Pierderea in greutate poate fi intentionata, cum ar fi dieta si exercitiul, sau neintentionata si poate fi o manifestare a bolii. Pierderea in greutate poate rezulta dintr-o scadere a lichidului corporal, a masei musculare sau a grasimii.

O scadere a lichidului corporal poate proveni de la medicamente, pierdere de lichide, lipsa de absorbtie de lichide sau boli cum ar fi diabetul.

O scadere a grasimii corporale poate fi provocata in mod intentionat de exercitii fizice si de dieta, cum ar fi obezitatea. Pierderea in greutate este normala dupa sarcina.

Pierderea in greutate si lipsa de nutritie asociata cu o boala cronica este denumita casexie. Pierderea inexplicabila, neintentionata a greutatii este adesea rezultatul unei boli si ar trebui evaluata de un profesionist din domeniul sanatatii.

Ei bine, acum ca am vazut cum se poate scadea in greutate, vom discuta in continuare despre pierderea kilogramelor datorata unui Baton De Slabit Slim Bar Cu Ceai Verde.

Batonul De Slabit Slim Bar Cu Ceai Verde este un produs eficient, care contribuie la scaderea in greutate datorita ingredientelor sale, pe care le vom prezenta in urmatoarele randuri: izolat proteic din soia – 7,6g, maltitol, ulei de palmier, oxid de magneziu, oxid de zinc, iodura de potasiu, fulgi de grau germinat – 4,8g, fructoza, fulgi de porumb – 3,2g, L-carnitina – 320mg, aroma de ciocolata, carbonat de calciu, acid ascorbic, praf de roscove, alune prajite,  sirop de malt, cacao, seminte de in – 1,6g, pulbere din frunze de Ceai-verde (Camellia sinensis).

Dintre toate aceste ingrediente, este deosebit de important sa amintim L-carnitina, al carui rol este acela de a accelera metabolismul lipidelor, favorizand in acest fel oxidarea la nivel celular si contribuind la metabolizarea depozitelor de grasime.

Vitamina C si Iodul sunt alte ingrediente ale unui Baton De Slabit Slim Bar Cu Ceai Verde, iar acestea contribuie la metabolsimul energetic normal, in timp ce Zincul care este un alt ingredient important, contribuie la metabolismul normal al macronutrientilor, acizilor, grasi si al carbohidratilor.

Fulgii de grau germinat care la randul lor se regasesc in componenta batonului sunt biostimulatori iar alaturi de fulgii de porumb crocanti si alune, ofera un gust excelent batonului care are un continut bogat de proteine si fibre vegetale, motiv pentru care este recomandat si in timpul dietelor de slabit.

De precizat este faptul ca acest baton nu are in compozitia sa ingrediente de origine animala, putand astfel sa fie consumat chiar si de catre vegetarieni sau persoanele care tin post.

In cazul in care aveti de gand sa consumati astfel de batoane pentru a scadea in greutate, trebuie sa stiti ca doza zilnica recomandata este cuprinsa intre 1 si 3 batoane. Apoi, imediat dupa ce consumati batonul, ideal ar fi sa beti un pahar cu apa.

In incheiere precizam faptul ca desi consumati asemenea batoane pentru slabit, este foarte important sa puneti mare pret pe alimentatie, daca va doriti un corp frumos modelat.