Cum a ajuns Banciu la popularitatea de azi? Pai simplu, pisandu-se si cacandu-se pe toata lumea, cu sau fara motive, iar romanul iubitor de glume bendeciene l-a imbratisat ca fiind mare jurnalist.

Pai ce ma nu e, ca doar zice de putere, ca-i de cacat!

Frate, poate sunt astia de toata jena, de fapt nu poate, chiar sunt, dar pana mea, s-o dai asa fara o justificare matura, fara pic de analiza coerenta, fara substanta, doar din ce-ti bese tie mintea ca la o sueta jamaicana parca e de cacat, mai ales ca cei jigniti nu-ti pot da o replica, nici macar caterincoasa.

Nu-nteleg totusi ce vede lumea atat de mirobolant in exprimarea sobolaneasca a acestui semizeu al jurnalismului. Vorbesc aici de oameni inteligenti, oameni cititi… Poate frustrarea, poate dorinta de a fute pe cineva in gura cu mataranga altuia? Poate asta e si problema acestei natiuni? Poate! Dar cu Republica Moldova, ce-ai avut mai Banciule? Oare crezi ca rotacismul tau te francofonizeaza indeajuns de mult incat sa iti permiti sa fii la fel de badaran precum dobitocul ala de Lambert cu salutul romanesc?!

Pffffff…